4UTH

Dit is de naam (spreek uit: “for youth”, voor jeugd) van ons eigen jongerencentrum. Dit jongerencentrum in Maasbracht werd in 2004 helemaal opnieuw opgebouwd en ging in juni 2005 open. Het is helemaal gebouwd naar de behoeften van de jeugd en jongeren van nu. Een overweldigende lichtshow met meer dan 20 parcans, spiegelbal, scans, flashpipes, blacklights enz. maken direct bij binnenkomst een grote indruk. Ook hoort een goede discoinstallatie tot onze vaste en onmisbare uitrusting. Via de beamer kunnen interessante tv-programma’s of voetbalwedstrijden op groot scherm gevolgd worden.
Geen zin om rustig op een kruk te blijven zitten met je vrienden/vriendinnen? Geen probleem, want onze biljart en voetbalkast zijn onbeperkt (en gratis) te gebruiken. Ook kun je gratis gebruik maken van onze internet-computers of van de playstation. Het is duidelijk dat het nergens aan ontbreekt in dit jongerencentrum, waar de entree overigens altijd gratis is.
Roken is nooit toegestaan in ons jongerencentrum. Op de disco-avonden t/m 15 jaar is ook alcohol verboden. Met voldoende getrainde vrijwilligers is dit de manier voor de jeugd om in een veilig en gecontroleerde omgeving op stap te gaan!

Daarnaast is in 2010 ook het vergaderlokaal van jeugdwerk helemaal vernieuwd. Met een eigen keukenblok, servies, koffiezetapparaat, whiteboard, beamer en elektrisch scherm, beklede stoelen, tafels enz. voldoet dit lokaal helemaal aan de moderne eisen voor vergaderingen, presentaties, workshops enz.

Geef een antwoord