Over Ons

Welkom op de homepage van Stichting Jeugdwerk en Stichting KinderVakantieWerk in Maasbracht.
Het middelpunt voor alle kinderen, jeugd en jongeren in Maasbracht en omstreken.

Jaarlijks organiseren we vele activiteiten en nemen honderden kinderen en jongeren deel aan ons ruime aanbod aan activiteiten. Kindervakantiewerk staat tijdens de zomervakantie een hele week garant voor geweldige activiteiten voor alle kinderen van de basisschool. Alle kinderen maken diverse uitstapjes en de oudste gaan zelfs een hele week lang op bivak in een mooi scouting-gebouw.Wil je meer informatie over Kindervakantiewerk, klik dan op KVW in het menu links.

Jeugdwerk Maasbracht organiseert momenteel op zaterdagavond een wekelijkse disco-avond voor alle jeugd en jongeren van 10 t/m 15 jaar. Natuurlijk is iedereen in deze leeftijdsgroep welkom, ook als je niet in de kern Maasbracht zelf woont. Deze disco-avond vindt plaats in ons eigen jongerencentrum 4uth (kelder De Spil, Suikerdoossingel 51, Maasbracht). Met een professionele lichtshow en D.J. is het elke week weer een geweldige belevenis. De entree is gratis een ook het poolbiljart, voetbaltafel, internet-computers etc zijn gratis voor iedereen te gebruiken.

Daarnaast organiseert Stichting Jeugdwerk Maasbracht elke maand een leuke thema-avond in het jongerencentrum en enkele malen per jaar een leuk uitstapje naar Snowworld, zwemparadijs, lasergamehal enz. Wil je meer informatie of de aankomende activiteiten bekijken, klik dan snel op Jeugdwerk in het menu.

Geef een antwoord